Maanomistajalle

 

Ensiksi tuore UUTINEN:

 

ETSITÄÄN MAATILOJA UKRAINALAISTEN AUTTAMISEKSI.

Ilmoita meille jos haluat olla mukana talkoissa. Ei kuluja sinulle. Ota yhteyttä!

 

 

Onko sinulla omistuksessasi maapaikka, joka on asumaton tai olemattomalla käytöllä? Me kaikki tiedämme hyvin sen että rakennus pysyy parhaiten kunnossa, kun siellä asutaan. Miksi et siis vuokraisi rakennuksiasi tai maa-aluetta niille, jotka etsivät maapaikkaa? Tai voit myydä osan maistasi tai koko tilasi, jolloin Kuningaskunnan edustaja selvittää ensin tilanteestasi ja toiveesi, sitten ehdottaa mikä olisi sinulle ja kokonaisuudelle parasta. Kaikki tämä maksimissaan matkakustannusten hinnalla.

 

Tai onko teillä kuolinpesä tai muu yhtymä, joka tarvitsisi uutta virtaa tai lisätuloja? Saatat saada meiltä varsinaisen "kuningasajatuksen", sellaisen idean josta on vaikea kieltäytyä? Maita voidaan jakaa vapaaehtoisesti lohkomalla paljon halvemmalla kuin halkomisen kautta. Nykyään voidaan myös hyvin monipuolisesti sopia erilaisista lykkäävistä ja/tai purkavista ehdoista, voidaan myös hyödyntää vuokrausta tai esimerkiksi siirtää uusille asukkaille vain hallintaoikeutta, minkälainen osuus tahansa. Myös vuokraus toimii nykyään jo hyvin.

 

Tai onko sinulla osuus kiinteistöstä, jota et pysty myymään. Kokeilepa tarjota sitä, katsotaan mitä voitaisiin tehdä.

 

Tai tunnetko itsesi yksinäiseksi tai tiedät kohta tarvitsevasi ulkopuolisen apua? Kuningaskunnan verkoston edustajilla voi olla sinulle hyviäkin ideoita tarjota, sillä joukoissa on osaavia ja luotettavia ihmisiä ja hoitoalan ammattilaisia. Eikö olisi hienoa jos nuoremmat ja lapsiperheet voisivat ottaa vastuuta rakennusten ohessa sinustakin? Tai jos haluat innokkaan ulkomailta iäkkäämpiä ihmisiä kunnioittavasta maasta tulleen hoitamaan sinua, sellainenkin voi sinulle löytyä Kuningaskunnan kautta.

 

Kuningaskunta.org pyytää sinua aktiivisesti tarjoamaan maatilaasi tai muuta maapaikkaasi, että voitaisiin auttaa ihmisiä, jotka haluavat asua ja yrittää maalla. Alkutunnustelu on sinulle  ilmainen, ilman velvoitteita.

 

Hyvät kohteet ovat enimmäkseen maaseutumaisessa ympäristössä sijaitsevia paikkoja, jossa asukkaat voi toteuttaa visiotaan ja tehdä asiota konkreettisesti, jossa saa oppia ja kokea tekemisen riemua. Malliksi sinulle jokunen kohde, näistä ensimmäisistä löytyy lisätietoja seuraavalta sivulta KOHTEET.

 

Mitään valmiita suunnitelmia ei ole. Ideat hahmottuvat ihmisten, konkreettisen paikan ja toiminnan kohdatessa. Talonpoikaisjärkiset, yhteistyökykyiset ja addiktioista vapaat tavalliset ihmiset - tervetuloa maapaikkaan, jossa opetella toisenlaista ja osin omavaraista elämää. Samalla uudet ihmiset tuovat elämää koko seutukunnalle. Ota siis jo yhteys Jouniin. Jutellaan.

 

Kuningaskunta.org on maaseutukiinteistöihin erikoistuneen Finnea LKV:n hallinnoima ja voittoatavoittelematon alusta.