tule mukaan!

 

OMA TURVA,
OMA VARA

 

Koronan ja nyt sodan sekä muiden ahdistavien uutisten vuoksi halutaan auttaa tarvitsevia ja tarjotaan eri puolilta Suomea eri kokoisia maatiloja tai pieniäkin maapaikkoja  yhdelle ja eri kokoisille porukoille turvapaikaksi. Rakennuksilla ja pellolla, tai ilman. Valitse tila, johon voit alkaa orientoitumaan ja jonka valmistaa sellaiseksi, jossa voit viettää aikaasi - on se loma- tai vapaa-aikaa - tai minkä tahansa kriisin sattuessa se voisi olla varasuunnitelmasi, turvapaikka, jossa olla suojassa ja rauhassa, siinä sivussa samalla omavaraisuutta oppien.

 

Tarjolla on eri kokoisia alueita, hehtaarin maapaikoista alkaen isompiin maatilohin, sopivia kahdelle, kymmenelle tai vaikka 50 ihmiselle.

 

 

ASU MAASEUDULLA
EDULLISESTI

 

Maapaikkoja ja asuinpaikkoja tarjolla omavaraisuudesta ja yhteisöllisestä asumisesta kiinnostuneille eri puolilla Suomea. Suunniteltu erityisesti heille, jotka tavoittelevat turvallista, rauhallista ja luonnonmukaista maapaikkaa, mutta silti lähellä palveluita. Rakennuksilla tai ilman. Yleensä peltoa on alueessa mukana. Tarjolla on pienistä maapaikoista alkaen  yhdestä hehtaarista 30 hehtaarin maatiloihin asti.

 

Samalla voit oppia omavaraistaloudesta ja ehkä siitäkin, kuinka tehdä hirsitaloja kestämään satoja vuosia, vanhan hyvän tavan mukaan. Maapaikat ovat ihanteellisia paikkoja uudelle kodille, maatiloilla on tilaa myös yrittää tai tehdä etätöitä. Edullisia ne ovat siksi kun ei tarvitse ostaa koko maatilaa tai metsää itsellesi, vaan sovitaan sinulle pieni tontin kaltainen alue ja voit nauttia maasta niinkuin omastasi. Rakennuksia on tarjolla, jos sinulle tulee niille tarvetta. Joku toinen omistaa maan, ottaa riskit ja kantaa vastuun omistamisesta sekä siihen liittyvästä byrokratiasta ja veroista. Sinun vastuullesi jää vain vuosi- tai kuukausimaksun hoitaminen.

 

 

 

Kysy lisää ja ota yhteyttä info@kuningaskunta.org